HU

|

EN

Szolgáltatásaink

Tenisz

Nagy terek mindenhol. 100 m2 a nagy apartmanunk, amit 4 fő részére ajánlunk és 50 m2 a közepes méretű, de pároddal meghúzódhatsz a legkisebb szállásunkban is. A tér óriási: 4,5 hektáros tóparti telek vár, ahol teljesen kikapcsolhatsz.

Vitorlázás

A házaink menedékek a digitális szennyezés ellen, az offline méregtelenítést kínáljuk. Nincs TV a szobában, de ha kilépsz, egy szélesvásznú képernyőt adunk a természethez.

E-bike bérlés

A kikapcsolásra magadat kell először rávenni. A többit mi biztosítjuk hozzá. Egy különleges klubhoz fogsz tartozni, a szabályait a Te nyugalomadért hoztuk. Saját, háborítatlan világot kapsz. Elszakadás a hétköznapoktól: a víz fényei, a tó hangjai, a szél érintése, a nád védelme.

Labdajátékok

Pihenj a nádas és a Balaton hangjaival. A természet pár lépés. Saját tópart. Saját füves ligetek. Sportolás a vízben és a környéken.

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében weboldalunk Sütiket használ. A Sütik weboldalon történő használatával kapcsolatos részletes tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban érhető el.