HU

|

EN

Rólunk

TÉR
BALATON PART
NYUGALOM

Nagy terek mindenhol. 100 m2 a Nagy apartmanunk, amit 4-5 fő részére ajánlunk és 50 m2 a Közepes, de pároddal meghúzódhatsz a legkisebb szállásunkban is.

OFFLINE
is the new LUXURY

A házaink menedékek a digitális szennyezés ellen, az offline méregtelenítést kínáljuk. Nincs TV a szobádban, de ha kilépsz az ajtón, egy szélesvásznú képernyőt adunk a természethez.

Szép Balaton:
A saját világod

A kikapcsolásra magadat kell először rávenni. A többit mi biztosítjuk hozzá. Egy különleges klubhoz fogsz tartozni, a szabályait a Te nyugalmadért hoztuk. Saját, háborítatlan világot kapsz. Elszakadás a hétköznapoktól: a víz fényei, a tó hangjai, a szél érintése, a nád védelme.

A saját partod.

Pihenj a nádas és a Balaton hangjaival. A természet pár lépés. Saját tópart. Saját füves ligetek. Sportolás a vízben és a környéken. Kulináris örömök a környék éttermeiben, borászataiban és saját mesterművek a jól felszerelt konyhában.

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében weboldalunk Sütiket használ. A Sütik weboldalon történő használatával kapcsolatos részletes tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban érhető el.