HU

|

EN

Programok

Kerékpár

Kerékpárút vezet el mellettünk, rengeteg szép túraútvonal és csillagtúra kiindulópontja. Vendégeinknek korlátozott számban kerékpárt biztosítunk.

Túra tippek gyalogosan és kerékpárral:

Vízi sportok és strand

Balatongyörök új strandja a szomszédunkban van. A közeli kikötőkből kihajózhatsz, túraútvonalakon felfedezheted a Keszthelyi-hegység gyönyörű pontjait, vagy a legmívesebb borászatokat érintve kirándulhatsz a mellettünk lévő vulkánokhoz. Óriásfákkal árnyékolt füves parkunkban nem kell helyet, vagy szabad napágyat keresned. Mindkettőt adjuk.

Labdajátékok

Saját salakos focipálya vár, több labdajátéknak tudunk pályát és eszközt biztosítani. Készülj nálunk a kispályás mérkőzésekkel! Páros játékokhoz pingpong asztalt és felszerelést biztosítunk, óriási parkunkban tollaslabdát játszhatsz és ha bírod a napsütést és a nyers pályákat teniszezéshez is adunk alapfelszerelést.

Horgászat

Sajnos jelenleg nem lehet horgászni a területünkön, de a környék rengeteg kiváló fogást garantáló helyet kínál. Kérjük a recepciónkon érdeklődjön a lehetőségekről, horgász tippekről!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében weboldalunk Sütiket használ. A Sütik weboldalon történő használatával kapcsolatos részletes tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban érhető el.